Lanturi,pandative,inele,cercei..sunt o adevarata impatimita a accesoriilor si daca imi impartasiti slabiciunea va invit sa imi descoperiti blogul...bijuteriile prezentate sunt de prima calitate,respecta intocmai pozele ,iar pretul se potriveste fiecarui buzunar.Momentan avem disponibil in stoc doar un singur exemplar din fiecare accesoriu, insa se pot realiza comenzi suplimentare in cazul solicitarii unui produs ce este inexistent pe stoc. Sper ca fiecare dintre voi sa va regasiti gusturile si sa adaugati colectiei voastre cel putin o bijuterie de pe acest blog.

Accesorizers

Cum Comand

Pentru sugestii, intrebari si comenzi trimiteti mail la gilded_feathers@yahoo.com, si veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.

Pentru comenzi:

  • Daca sunteti din Bucuresti, predarea se poate face personal, si astfel nu veti mai plati taxele postale. Trimiteti un mail la gilded_feathers@yahoo.com si odata cu plasarea comenzii specificati ca doriti predare personala, apoi vom discuta detaliile.
  •  Pentru comenzi din alte orase, accesoriile vor fi trimise prin Posta Romana, si plata se va face ramburs( la valoarea coletului se adauga si taxa postala de 8 lei). Retineti ca adresa furnizata trebuie sa corespunda cu numele si adresa din buletin, altfel nu veti putea ridica coletul. 
Toate coletele vor fi livrate in maxim 3 zile de la confirmarea comenzii.