Lanturi,pandative,inele,cercei..sunt o adevarata impatimita a accesoriilor si daca imi impartasiti slabiciunea va invit sa imi descoperiti blogul...bijuteriile prezentate sunt de prima calitate,respecta intocmai pozele ,iar pretul se potriveste fiecarui buzunar.Momentan avem disponibil in stoc doar un singur exemplar din fiecare accesoriu, insa se pot realiza comenzi suplimentare in cazul solicitarii unui produs ce este inexistent pe stoc. Sper ca fiecare dintre voi sa va regasiti gusturile si sa adaugati colectiei voastre cel putin o bijuterie de pe acest blog.

Accesorizers

Ghid de determinare a masurii de inel

   Pentru ca urmeaza sa postez cateva inele care nu au dimensiune reglabila, m-am gandit ca un mic ghid care va va ajuta sa aflati marimea de inel pe care o purtati este binevenit.
   In cadrul blogului, voi posta dimensiunile inelelor dupa marimea americana, iar link-urile si tabelele de mai jos va vor ajuta sa va determinati masura dupa mai multe sisteme.

Determinarea masurii americane

Pentru a va determina masura la inel dupa sistemul american, va rog sa consultati articolul urmator:


Puteti sa printati pagina, pentru a va fi mai usor sa masurati, sau daca doriti puteti sa puneti un inel peste ecran, si sa masurati asa. 
Aveti grija ca inainte de a masura sa setati zoom-ul la 100%, pentru a putea afla marimea corecta.

Comparati mai multe Sisteme de masurare

In cazul in care va cunoasteti masura de inel in alt sistem fata de cel american, va rog sa consultati tabelul de mai jos :