Lanturi,pandative,inele,cercei..sunt o adevarata impatimita a accesoriilor si daca imi impartasiti slabiciunea va invit sa imi descoperiti blogul...bijuteriile prezentate sunt de prima calitate,respecta intocmai pozele ,iar pretul se potriveste fiecarui buzunar.Momentan avem disponibil in stoc doar un singur exemplar din fiecare accesoriu, insa se pot realiza comenzi suplimentare in cazul solicitarii unui produs ce este inexistent pe stoc. Sper ca fiecare dintre voi sa va regasiti gusturile si sa adaugati colectiei voastre cel putin o bijuterie de pe acest blog.

Accesorizers

duminică, 25 decembrie 2011

Giveaway de blogul Adinei!

Urrmaresc blogul Adinei cu mare placere de ceva timp, asa ca atunci cand m-a intrebat daca as putea sa sponsorizez un giveaway, am fost extrem de incantata!
Am convenit ca pentru giveaway premiul sa fie marul rosu pe care l-ati vazut pe blog si care a placut multora dintre voi, asa ca sper ca veti participa in numar cat mai mare!
Daca sunteti interesate, puteti gasi giveaway-ul AICI, si va invit de asemenea sa aruncati o privire pe blogul Adinei, de care sunt sigura ca veti fi incantate.
Data limita pentru inscrieri este pe 8 Ianuarie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu