Lanturi,pandative,inele,cercei..sunt o adevarata impatimita a accesoriilor si daca imi impartasiti slabiciunea va invit sa imi descoperiti blogul...bijuteriile prezentate sunt de prima calitate,respecta intocmai pozele ,iar pretul se potriveste fiecarui buzunar.Momentan avem disponibil in stoc doar un singur exemplar din fiecare accesoriu, insa se pot realiza comenzi suplimentare in cazul solicitarii unui produs ce este inexistent pe stoc. Sper ca fiecare dintre voi sa va regasiti gusturile si sa adaugati colectiei voastre cel putin o bijuterie de pe acest blog.

Accesorizers

miercuri, 1 februarie 2012

Pandantiv Balon- Pret 25 de Lei-Vandut
Dimensiuni Pandantiv- 7*3 cm
Lungime Lant- 32 cm
Pentru intrebari si comenzi trimiteti un mail la gilded_feathers@yahoo.com, sau completati formularul de mai jos si veti primi pe mail un raspuns in cel mai scurt timp posibil. 
De asemenea, va rog ca in campul "Subject" sa scrieti exact despre ce accesoriu este vorba, deoarece sistemul nu ma anunta 


7 comentarii:

 1. love this.. very unique and different..

  I have a "delicious giveaway" - win a abataba jewellery on my blog.
  love
  megha
  http://meghafashionista.blogspot.com

  RăspundețiȘtergere
 2. interesting and casual.
  http://paquetevistasbien.blogspot.com

  RăspundețiȘtergere
 3. Great !!

  Dear, I am hosting FoxHouse international giveaway currently, where you can win $50 worth of Apparels and Shoes...Would mean a lot...Just click the link below to enter :)

  Enter FoxHouse giveaway and win $50
  ♡ StylishByNature.com

  RăspundețiȘtergere
 4. Super cute!

  Thanks for entering my giveaway :D

  RăspundețiȘtergere
 5. cute!!!

  http://glamourgirl-bg.blogspot.com/

  RăspundețiȘtergere