Lanturi,pandative,inele,cercei..sunt o adevarata impatimita a accesoriilor si daca imi impartasiti slabiciunea va invit sa imi descoperiti blogul...bijuteriile prezentate sunt de prima calitate,respecta intocmai pozele ,iar pretul se potriveste fiecarui buzunar.Momentan avem disponibil in stoc doar un singur exemplar din fiecare accesoriu, insa se pot realiza comenzi suplimentare in cazul solicitarii unui produs ce este inexistent pe stoc. Sper ca fiecare dintre voi sa va regasiti gusturile si sa adaugati colectiei voastre cel putin o bijuterie de pe acest blog.

Accesorizers

marți, 2 octombrie 2012

Lant Bufnita Exoftalmica- Pret 20 Lei



Lungime lant- 35cm
Dimensiuni pandantiv- 4.5*2.5cm
Pentru intrebari si comenzi trimiteti un mail la gilded_feathers@yahoo.com, sau completati formularul de mai jos si veti primi pe mail un raspuns in cel mai scurt timp posibil. 
De asemenea, va rog ca in campul "Subject" sa scrieti exact despre ce accesoriu este vorba, deoarece sistemul nu ma anunta 


7 comentarii:

  1. buna seara
    as vrea sacumpar pandantivul...il mai aveti rezsrvat!??dk nu il cumpar eu..
    multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna Simona,
      Din pacate lantul cu bufnita a fost vandut, insa daca doresti pot sa mai aduc. Din pacate va dura o luna pana primesc altul. Daca totusi esti interesata, te rog sa imi trimiti un mail la gilded_feathers@yahoo.com .

      Ștergere
  2. salut! :))
    noutati ceva despre bufnita?
    :)) de abia-l astept!
    o seara buna!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bufnita este inca pe drum, dar trebuie sa ajunga in curand. Te anunt imediat ce o primesc. :)

      Ștergere
  3. Răspunsuri
    1. Buna Simona,
      Din pacate nu am primit o inca. Aduc accesoriile din alta tara, si din acest motiv uneori se poate intampla sa apara intarzieri vamale si postale, deci uneori se intampla ca pachetele sa ajunga ceva mai greu. Nu am un control exact al momentului in care voi primi un anumit accesoriu, si din acest motiv am stabilit o perioada de aproximativ o luna din momentul plasarii unei comenzi ca timp de referinta. Din experienta acesta este timpul mediu in care un accesoriu ajunge; uneori poate sosi mai devreme, sau in situatii mai rare, cum s-a intamplat acum, ceva mai tarziu. Nu se pune problema sa se fi pierdut, am comandat 2 lanturi din surse diferite, deci cel putin unul va ajunge. Nu am uitat in niciun caz de comanda ta si imi cer scuze pentru intarziere, insa te voi anunta de indata ce o primesc.

      Ștergere