Lanturi,pandative,inele,cercei..sunt o adevarata impatimita a accesoriilor si daca imi impartasiti slabiciunea va invit sa imi descoperiti blogul...bijuteriile prezentate sunt de prima calitate,respecta intocmai pozele ,iar pretul se potriveste fiecarui buzunar.Momentan avem disponibil in stoc doar un singur exemplar din fiecare accesoriu, insa se pot realiza comenzi suplimentare in cazul solicitarii unui produs ce este inexistent pe stoc. Sper ca fiecare dintre voi sa va regasiti gusturile si sa adaugati colectiei voastre cel putin o bijuterie de pe acest blog.

Accesorizers

miercuri, 26 iunie 2013

Earcuff Broscuta- Pret 10 Lei-Vandut

Picioarele broscutei pot fi apropiate sau indepartate, deci accesoriul poate fi purtat de oricine

Pentru intrebari si comenzi trimiteti un mail la gilded_feathers@yahoo.com, sau completati formularul de mai jos si veti primi pe mail un raspuns in cel mai scurt timp posibil. 
De asemenea, va rog ca in campul "Subject" sa scrieti exact despre ce accesoriu este vorba, deoarece sistemul nu ma anunta 


2 comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. Buna! Earcuff ul va fi din nou in styoc in aproximativ o luna. Daca doresti unul, trimite-mi un mail la gilded_feathers@yahoo.com :)

      Ștergere