Lanturi,pandative,inele,cercei..sunt o adevarata impatimita a accesoriilor si daca imi impartasiti slabiciunea va invit sa imi descoperiti blogul...bijuteriile prezentate sunt de prima calitate,respecta intocmai pozele ,iar pretul se potriveste fiecarui buzunar.Momentan avem disponibil in stoc doar un singur exemplar din fiecare accesoriu, insa se pot realiza comenzi suplimentare in cazul solicitarii unui produs ce este inexistent pe stoc. Sper ca fiecare dintre voi sa va regasiti gusturile si sa adaugati colectiei voastre cel putin o bijuterie de pe acest blog.

Accesorizers

sâmbătă, 22 noiembrie 2014

Modelele mele favorite

Sunt o mare iubitoare de bijuterii, asa ca am decis sa va arat cateva din modelele mele preferate de pe blog, care se bucura de o reducere de 20% pana duminica inclusiv.

Inel sarpe pe 2 degete- Pret redus 16 lei


Ceas ancore- Pret redus 20 lei


Set inele cu mesaj- Pret nou 16 lei


Collartips randunele- Pret redus 16 lei


Cercei cruce aurie- Pret redus 12 lei


Bratari semnul infinitului- Pret redus 12 lei


Lant love me- Pret redus 16 leiPentru intrebari si comenzi trimiteti un mail la gilded_feathers@yahoo.com, sau completati formularul de mai jos si veti primi pe mail un raspuns in cel mai scurt timp posibil. 
De asemenea, va rog ca in campul "Subject" sa scrieti exact despre ce accesoriu este vorba, deoarece sistemul nu ma anunta 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu